logo-lijo

Beveiligingsmonteur

Een MBO-2/3/4 diploma in de elektrotechniek is voldoende om te reageren op deze vacature. In een leuk team ben jij verantwoordelijk om elektronische beveiligingen te installeren en te onderhouden.

Onze klanten zijn particulieren, MKB ondernemers, fruitteelt industrie en overheden. Wij beveiligen op alle beveiliging niveaus en heeft de mogelijkheid om toegangscontrole, camera systemen, branddetectie en ICT te combineren.

Het opleidingsniveau is bij voorkeur MBO 3 of MBO 4 elektrotechniek, mechatronica, in ieder geval in een elektrotechnische richting. Bij voorkeur in het bezit van een MBV / TBV diploma of je hebt de ambitie om dit op korte termijn te behalen (dit kan via deze werkgever). Als je wel het opleidingsniveau hebt maar niet de gewenste richting is jouw ambitie en werkervaring doorslaggevend.

Dankzij het technische team waar jij onderdeel van uit maakt werken aan onderdelen van de technische installaties zoals CCTV (camera beveiligingssystemen), toegangscontrole, beveiliging, brandmelding altijd 100%. Nederlandse taalvaardigheid is belangrijk in verband met de communicatie naar klanten en meldkamers.

Functie eisen:

  • heeft en MTS opleiding (minimaal niveau 3) in de Elektrotechniek;
  • heeft minimaal 2 jaar ervaring als elektromonteur of beveiligingsmonteur;
  • is in het bezit van een Rijbewijs B;
  • spreekt goed Nederlands;
  • is niet in aanraking geweest met justitie;
  • wil graag zijn MBV, TBV halen of heeft dit al;
  • werkt nauwkeurig en kan goed werken in een team.;
  • is flexibel, gefocust en kan inspelen op onverwachte situaties.

Opleidingen;

Soort dienstverband: Voltijd

Lijo Security heeft 37 jaar ervaring in de beveiligingstechniek en werknemers werken er al lange tijd, het verloop is minimaal.

Wij bieden je de ruimte om te groeien. Met een leuk team van vakkundige en betrokken collega’s, maken we samen van iedere opdracht een succes. Want jouw inbreng is waardevol voor ons en voor onze klanten. Elke dag fluitend naar je werk? Kom dan werken bij Lijo Security B.V. 

 

Terug naar het overzicht