Lijo Collectieve Beveiliging gaat een stap verder in haar aanpak van cameratoezicht op de bij haar aangesloten  industrieterreinen, stadsdelen of kantoorobjecten.

Wij maken gebruik van de laatste technieken en mogelijkheden op het gebied van cameratoezicht. Onze visie op veiligheid richt zich uiteraard op het adequaat reageren bij een verdachte situatie. Maar vooral geloven wij in het motto: “Voorkomen is beter dan genezen”. Deze aanpak voorkomt een hoop ergernis bij ondernemers en extra kosten.

Lijo Collectieve Beveiliging voorziet al haar camera’s van de laatste “smart software” op het gebied van camerabeveiliging. Door het gebruik van deze software  zijn wij in staat om verdachte situaties of een eventuele calamiteit in een vroeg stadium te herkennen. Onze videomeldkamer zal bij een dergelijke situatie direct het beveiligingsprotocol opstarten en waar nodig de alarm en/of hulpdiensten inschakelen. Door deze aanpak wordt de pakkans aanzienlijk verhoogd en kan erger worden voorkomen.

Naast het cameratoezicht kan er natuurlijk ook gebruik worden gemaakt van onze Surveillancedienst. Lijo Collectieve Beveiliging beschikt over een groep ervaren gecertificeerde professionals. Wij verzorgen de surveillanceronde op uw terrein(en) of de alarmopvolging bij de diverse bedrijven. Op deze manier is beveiliging op uw terrein goed zichtbaar en bent u verzekerd van een betrouwbare partner op het gebied van totaalbeveilging.