degerlienvantiem4

De Gerlien van Tiem

Sinds 1967 is Scheepswerf De Gerlien  van Tiem, een authentiek familiebedrijf, werkzaam in de binnenvaart. Het familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van boegschroeven, scheepsreparaties en levering van complete nieuwbouw. Aan de waal, bij Druten, bij kilometerpaal 903, heeft de Gerlien-van Tiem een eigen haven en een ruim opgezet, van alle faciliteiten voorzien, bedrijfsterrein.

Vanaf juni 2003 is De Gerlien – van Tiem klant bij ons. Zij zijn via een bestaande relatie bij ons terecht gekomen. Het beveiligingssysteem van het terrein is vanaf die tijd bij ons ondergebracht. Bijzonder aan dit systeem is, dat het hele terrein is beveiligd. Zelfs de werkschepen zijn mee beveiligd. 

In 2010 is er een camerasysteem aangelegd met hoogwaardige IP-camera’s, met een draadloos netwerk op basis van hoogwaardige Wifi. Een voordeel van de hoogwaardige kwaliteit van de camera’s is dat er een grootoppervlak helder gezien kan worden. Voordeel van het hoogwaardige Wifi netwerk is dat het lange afstanden kan overbruggen, zeer veilig is en in tegenstelling tot andere netwerken, niet stoort met de draadloze signalen die de schepen afgeven.

Doel van het camerasysteem  is het in- en uitvaren van het scheepsverkeer in de gaten houden. Op het moment dat er zich een incident voordoet, kan dit teruggekeken worden. Daarnaast biedt het ook extra beveiliging voor het terrein.

Recent heeft Lijo Security vier nieuwe camera's geplaatst. Deze camera's hebben de mogelijkheid om een cameraview van 360 graden te weergeven. Op onderstaande foto's staan de beelden gezien vanuit deze camera's.

 

Terug naar het overzicht
gerlienvantiem