gpp3

Global Paint Products

Global Paint produceert sinds 1987 in Boven-Leeuwen verven. Kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en de laagst mogelijke milieubelasting zijn de pijlers van de producten van Global Paint. Op basis hiervan ontwikkelt de Reseatch & Development afdeling voortdurend nieuwe producten. De verven worden geproduceerd in hun eigen fabriek, met een oppervlakte van 10.000 m2. De verven van Global Paint worden door heel de Benelux gedistribueerd. Ook is er, sinds 2004, een vestiging in Curaçao, waar verven worden gemaakt voor, met name, de Caribische markt. Deze verf moet aan strenge eisen voldoen, door de zware UV-belasting en de continue zoutbelasting vanuit de zee.

Via een bestaande relatie is Global Paint, in maart 2006, als klant bij ons terechtgekomen. Sindsdien zijn er al verschillende projecten geweest. Vorig jaar is er een verbouwing geweest van het kantoor. Na die verbouwing is de gehele brandmeld/ontruimingsalarminstallatie vervangen. Daarnaast is er een data-installatie aangelegd en een ict-ruimte gebouwd. Door middel van het leggen van een glasvezelverbinding tussen de ict ruimte en het labaratorium, wordt de snelheid van het datanetwerk behouden.

Bijzonder aan deze klant is de diversiteit van het werk en de manier van samenwerken. Global Paint is altijd bezig met verbetering, net als wij. Adviezen die door ons gegeven worden, worden ook zoveel mogelijk gebruikt. Ze zijn steeds meer bezig met het waarborgen van de continuïteit niet alleen voor zichzelf, maar ook voor klanten en leveranciers. Global Paint werkt nauw samen met iedereen in de keten. Net als wij hebben zij kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Terug naar het overzicht