LIJO Security LIJO Security LIJO Security

Lijo Security

Kellensedwarsweg 5
4004 JC in Tiel

Tel. (0344) 60 30 02
Fax (0344) 60 16 79

Email info@lijo.nl

Erkend Technisch Beveiligingsbedrijf

Erkend Technisch Beveiligingsbedrijf

Lijo Security B.V. mag zich een VEB gecertificeerd Erkend Technisch Beveiligingsbedrijf noemen, dit houdt voor onze opdrachtgevers in dat na aanleiding van een beveiligingsplan een inbraaksignaleringssysteem wordt aangelegd conform de laatste normen en regelgeving.

Omdat wij daartoe bevoegd zijn kunnen wij de installatie certificeren en ontvangt u na oplevering een VEB Certificaat Beveiliging. Het kwaliteitsniveau van het Technisch Beveiligingsbedrijf wordt bereikt door te voldoen aan gestelde criteria door de VEB voor ontwerpen, uitvoeren en onderhoud van inbraakbeveiliging. De volgens deze regeling erkende Technisch Beveiligingsbedrijven vormen de garantie voor:

  • Het maken van een totaal beveiligingsplan
  • Installatie en onderhoud van de alarmapparatuur die deel uitmaken van het beveiligingssysteem
  • Toepassing van goedgekeurde en gecertificeerde componenten.
LIJO Security

Ondertekening overeenkomsten door SBBT en RTR Nijmegen

Woensdag 28 november hebben Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Tiel en de Regionale Toezicht Ruimte Nijmegen tijdens een feestelijk samenzijn hun samenwerkingsverband formeel bekrachtigd in...

Facebook en Twitter

Volg ons nu ook op Facebook en Twitter!

https://www.facebook.com/pages/Lijo-Security/1509481359329637

https://twitter.com/LijoSecurity

 

  

Nieuwe medewerkers

Lijo Security BV is altijd op zoek naar nieuw deskudnig personeel. Heb je ervaring in het werken bij een electrotechnisch (beveiligings)bedrijf en zoek je een uitdagende nieuwe functie, kijk dan bij onze vacatures en reageer!