LIJO Security LIJO Security LIJO Security

Lijo Security

Kellensedwarsweg 5
4004 JC in Tiel

Tel. (0344) 60 30 02
Fax (0344) 60 16 79

Email info@lijo.nl

Ondernemingsvisie

Ondernemingsvisie/missie

Lijo Security is een onderneming die totaalconcepten levert op gebied van communicatie¹ en beveiliging². Wij hechten enorm veel waarde aan een hoge graad van dienstverlening, waarbij we beginnen bij het herkennen van de echte behoeften van de klant om deze vervolgens te vertalen naar een passende oplossing. Wij richten ons op voorspoedige efficiënte implementatie van deze oplossing.

Eenmaal geïmplementeerd zorgen wij preventief, maar ook correctief dat het systeem altijd blijft functioneren in nominale staat. Onze missie is bescherming van mensen en hun eigendommen tegen inbraak, brand en ongewenste invloeden die hun primaire activiteiten negatief kunnen beïnvloeden. Wij zijn continu op zoek naar verbetermogelijkheden voor onze klanten en ook voor onze eigen organisatie en zetten deze consequent om in acties.
1) Communicatie uiteen vallend in tele- en datacommunicatie
2) Beveiliging uiteen vallend in inbraak-, brand- en camerabeveiliging en toegangscontrole

LIJO Security

Ondertekening overeenkomsten door SBBT en RTR Nijmegen

Woensdag 28 november hebben Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Tiel en de Regionale Toezicht Ruimte Nijmegen tijdens een feestelijk samenzijn hun samenwerkingsverband formeel bekrachtigd in...

Facebook en Twitter

Volg ons nu ook op Facebook en Twitter!

https://www.facebook.com/pages/Lijo-Security/1509481359329637

https://twitter.com/LijoSecurity

 

  

Nieuwe medewerkers

Lijo Security BV is altijd op zoek naar nieuw deskudnig personeel. Heb je ervaring in het werken bij een electrotechnisch (beveiligings)bedrijf en zoek je een uitdagende nieuwe functie, kijk dan bij onze vacatures en reageer!