Onze service gaat een stap verder

Onze werkwijze is meer dan adviseren en installeren. Bij iedere opdracht verdiepen we ons pro-actief in uw situatie als ondernemer, uw bedrijfsprocessen, uw risico's en uw mogelijkheden.

Wij werken resultaatgericht aan een oplossing en nemen volledige verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Wij verrichten preventief en correctief onderhoud om te zorgen dat uw systemen perfect blijven functioneren en dat doen wij in een 24-uurs calamiteitenservice.

Kortom, wij staan dag en nacht voor u klaar!

Wij zijn een bedrijf dat zich al sinds 1983 specialiseert in effectieve en kostenbesparende beveiligingsoplossingen. Uw situatie is ons uitgangspunt en op basis daarvan komen we tot een oplossing op maat. Daarbij gebruiken we onze jarenlange ervaring en altijd actuele vakkennis om de technieken en producten te selecteren die het beste bij uw organisatie passen.

Doordat wij onze specifieke diensten ook slim combineren realiseren we effectieve, betrouwbare en kostenefficiënte totaaloplossingen. Daarmee spaart u niet alleen geld uit, maar verhoogt u ook de bedrijfszekerheid van uw onderneming.

Wij zijn een erkend en gecertificeerd VEB Beveiligingsbedrijf. Zodoende kunnen wij garanderen dat uw installatie voldoet aan alle normen en richtlijnen van overheden en verzekeraars. Dat geeft een veilig en gerust gevoel.