cameras

Met een professioneel camerasysteem kunt u elk uur van de dag uw gebouw, terrein en waardevolle bezittingen observeren en is daardoor een belangrijk onderdeel bij een geïntegreerd en compleet beveiligingssysteem. U signaleert situaties via topkwaliteit beelden van strategisch geplaatste camera’s.

Slimme camera’s die zelfs in de nacht haarscherp registreren en opnemen, maar ook inzoomen en automatisch verdachte bewegingen of objecten registreren en opnemen. Slimme camera's ondersteunen hulpdiensten met oplossen van incidenten.
Daarnaast heeft een professioneel camerasysteem een preventieve werking.


Lijo biedt tevens mogelijkheden voor collectieve beveiliging wat kostenbesparend is en de veiligheid vergroot. Meer paar ogen zien meer dan één.

video-meldkamer

Camerabeveiling roept ook veel vragen op. Voor een optimale beveiliging is het het essentieel hoe en waar de camera’s worden geplaatst. Zijn de videobeelden veilig opgeslagen en kunnen ze snel worden bekeken? Ben je bereid zelf gevaar te lopen door zelf in de auto te stappen na een melding? Zijn de privacy regels goed gehanteerd conform de AVG wetgeving. Lijo Security kan u daarin ontzorgen.

Goede camerasystemen zorgen voor minder loze meldingen en bieden ook mogelijkheden tot begeleiding van medewerkers op afstand (bijvoorbeeld bij afsluiten).

schermafdruk-2021-01-03-12-07-31

U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR EEN VAN ONZE DIENSTEN,
MAAR OOK VOOR EEN COMPLEET BEVEILIGINGSSYSTEEM :

  • Beveiligingsplan & risicoanalyse
  • Uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten
  • Installatie & 24-uurs service en onderhoud
  • Doormelding PAC met opvolging/surveillance service
  • Meldkamer met alarm- en videoverificatie en LIVE camera
  • Hulp overstap meldkamer/integratie huidige systeem

Wij kunnen inbraak-, brand- en toegangssystemen integreren in een nieuwe of uw bestaande camerainstallatie.

Wilt u meer weten over onze inbraakinstalaties?

U bent welkom voor een afspraak of wij komen graag bij u langs.