inbraak

Het gevoel van veiligheid is geruststellend voor het gemoed.
Een inbraak, overval of brand kan ingrijpend en zelfs traumatisch zijn voor een persoon. Je wilt dat je familie of bedrijf er nooit mee te maken krijgt en dat vraagt om een optimale beveiliging voor medewerkers of gezinsleden. Veiligheid is betaalbaar en controleerbaar, maar elke situatie is anders. Wij bieden daarom complete beveiligingssystemen op maat. U kent uw gebouw of terrein het beste en wij gaan altijd vanuit uw behoefte te werk.
Het soort inbraakbeveiliging wat u nodig heeft hangt dus af van uw behoefte en van verschillende factoren. Wellicht is een een eenvoudig alarmsysteem voldoende of is het juist noodzakelijk om een volledig geïntegreerde oplossing te bedenken die deel uitmaakt van een omvangrijker veiligheidsbeheer. Of is de oplossing zelfs te ondervangen in een bestaande collectieve beveiliging?

inbraak-installaties

Een meldkamer ontvangt meldingen of storingen van het alarmsysteem, beoordeelt de situatie en checkt welke sleutelpersoon er benaderd dient te worden. Indien noodzakelijk kunnen de hulpdiensten gelijk inschakelt worden bij een overval, inbraak of brand.

Meldkamers die zich bezighouden met het verwerken van meldingen afkomstig van alarmsystemen worden een PAC genoemd. Dit om verwarring te voorkomen met de meldkamers van de politie en brandweer. Een PAC meldkamer moet aan strenge criteria voldoen om een vergunning met PAC certificering te verkrijgen. Het personeel heeft een beveiligingsachtergrond en is speciaal getraind om in alarm- en noodsituaties adequaat te handelen. I.v.m. de veiligheid is er altijd een dubbele personeel bezetting.

meldkamer

U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR EEN VAN ONZE DIENSTEN,
MAAR OOK VOOR EEN COMPLEET BEVEILIGINGSSYSTEEM:

  • Beveiligingsplan & risicoanalyse
  • Uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten
  • Installatie & 24-uurs onderhoud
  • Doormelding PAC met opvolging en surveillance service
  • Integratie van uw huidige systeem
  • Hulp bij overstap meldkamer

Wij kunnen camera-, brand- en toegangssystemen integreren in
een nieuwe of uw bestaande inbraakinstallatie.

Wilt u meer weten over onze inbraakinstalaties?

U bent welkom voor een afspraak of wij komen graag bij u langs.