ontwerp-zonder-titel--9-

Servicemonteur brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties

Achtergrond

Lijo Security is gehuisvestigd in Tiel en houd zich bezig met brandmeld, beveiliging en camera-installaties. Dat doen we nu al bijna 40 jaar. Recent heeft Lijo Securiyty Akugo Branddetectiebedrijf overgenomen. Akugo Branddetectiebedrijf bestaat al 23 jaar en heeft ongeveer 250 contracten voor onderhoud brandmeldinstallaties en is een Kiwa gecertificeerde Branddetectiebedrijf. De meeste klanten bevinden zich in de provincie Gelderland, Noord Brabant en Utrecht. Door de overname van deze activiteiten is de onderstaande functie vacant. 

Wat ga je doen

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het in bedrijfstellen van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. Ook ga je maandelijks bij de bedrijven langs voor Periodieke  brandmeldinstallatie (BBMI) controleren, onderhouden en zo nodig repareren van de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie.  Naast het onderhoud ben je ook als installatiedeskundige Brandmeldinstallaties inzetbaar voor installatiewerken. Kortom lekker gevarieerd en verantwoordelijk werk!

Wat vragen wij van jou

Je moet in het bezit zijn van het diploma: Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties
Diploma: Onderhoudsdeskundige Brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties
In bezit van een B-rijbewijs
Klant en oplossingsgericht werken
Zelfstandigheid
Kei in communicatie
Bereidheid om mee te draaien in de storingsdiensten

Wat krijg je van ons

Uiteraard een marktconform salaris
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Mogelijkheid tot het volgen van extra trainingen voor je eigen ontwikkeling
Veel afwisseling (het ene project is het andere niet)

Interesse

Herken je jezelf hierin? Zoja, Neem contact met ons op via het formulier hieronder. Vergeet niet je CV toe te voegen. Daarnaast stellen wij het zeer op prijs als je ook in het kort vertelt waarom we niet meer verder hoeven te zoeken voor deze functie! Laat snel wat van je horen!

Vragen?

Heb je misschien toch nog vragen? Geen probleem, dan kan je altijd contact opnemen met Norman Schwab, tel. 0344-603002 of email: norman@lijo.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht