LIJO Telecommunication LIJO Telecommunication

Lijo Security

Kellensedwarsweg 5
4004 JC in Tiel

Tel. (0344) 60 30 02
Fax (0344) 60 16 79

Email info@lijo.nl

Home

Maatwerk in beveiliging en telecom

Lijo Security is een familiebedrijf dat zich al sinds 1983 specialiseert in effectieve en kostenbesparende oplossingen voor telecommunicatie en (brand)beveiliging.

Uw situatie is ons uitgangspunt
Omdat geen onderneming hetzelfde is, gaan wij niet uit van standaardoplossingen. Uw specifieke situatie vormt altijd ons uitgangspunt. Op basis daarvan komen we tot een oplossing op maat. Daarbij gebruiken we onze jarenlange ervaring en altijd actuele vakkennis om de technieken en producten te selecteren die het best bij uw organisatie passen.

Gecombineerde disciplines voor meer voordeel
Dat lijo specialisaties in (brand)beveiliging en telecommunicatie combineert, is niet toevallig. Deze disciplines maken steeds meer gebruik van dezelfde technieken. Door deze slim te combineren, realiseren we effectieve, betrouwbare, kostenefficiënte totaaloplossingen. Daarmee spaart u niet alleen geld uit, maar verhoogt u ook de bedrijfszekerheid van uw onderneming. 

Onze certificeringen voor uw geruststelling
Lijo is een erkend enn gecertificeerd VEB Beveilgingsbedrijf.

Zodoende kunnen wij garanderen dat uw installatie voldoet aan alle normen en richtlijnen van overheden en verzekeraars. Dat geeft een gerust gevoel. En in veel gevallen bespaart u hiermee ook op uw verzekeringspremie.

Onze service gaat vérder
Onze service omvat meer dan adviseren en installeren. Bij iedere opdracht verdiepen we ons pro-actief in uw situatie als ondernemer, uw bedrijfsprocessen, uw risico's en uw mogelijkheden. Wij werken resultaatgericht aan een oplossing en nemen onze volledige verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Onze dienstverlenende instelling is meer dan loze woorden:

  • wij bieden een 24-uurs calamiteitenservice en staan dus dag en nacht voor u klaar;
  • wij verrichten preventief en correctief onderhoud om te zorgen dat uw systemen perfect blijven functioneren.
  • wij zoeken voortdurend naar verbetermogelijkheden en vertalen deze in concrete acties en aanpassingen.

 

LIJO Telecommunication

Facebook en Twitter

Volg ons nu ook op Facebook en Twitter!

https://www.facebook.com/pages/Lijo-Security/1509481359329637

https://twitter.com/LijoSecurity