LIJO Telecommunication LIJO Telecommunication

Lijo Security

Kellensedwarsweg 5
4004 JC in Tiel

Tel. (0344) 60 30 02
Fax (0344) 60 16 79

Email info@lijo.nl

TelecommunicatieVoicemail

Voiceprocessingsystemen worden steeds meer ingezet als ondersteuning van het huidige gespreksverkeer.

Een voiceprocessingsysteem kan:

Uw huidige telefoniste ondersteunen :
Veelal worden onze systemen geïnstalleerd in een zogenaamde overflow-situatie. Als de telefoniste in gesprek is of even van haar plaats af wil, neemt het systeem automatisch het gesprek over.

Het telefoonverkeer naar de afdelingen automatiseren:
Veel telefoonverkeer betreft vaak standaard zaken, van personen die regelmatig contact hebben met een zelfde medewerk(st)er of afdeling. Op eenvoudige wijze kunnen deze personen direct het toestelnummer intoetsen en worden zij zonder tussenkomst van de telefoniste doorverbonden naar de desbetreffende medewerk(st)er. Indien deze in gesprek is of niet aanwezig, kan de beller doorverbonden worden met een collega of een bericht inspreken in de desbetreffende postbus.

Uw interne communicatie verbeteren:
Voicemail wordt het communicatiemedium van de toekomst. Steeds vaker wordt een antwoordapparaat ingesproken en worden ook de mogelijkheden gebruikt. Voicemail zal in eerste instantie de interne communicatie verbeteren. U kunt op eenvoudige wijze een bericht inspreken voor een collega die vervolgens automatisch gebeld wordt op zijn mobiele telefoon, op kantoor of 's avonds thuis. U kunt ook vanuit huis of vanaf elders berichten inspreken, ophalen en verwijderen. Ideaal voor het dicteren van brieven of het direct verzenden van berichten aan alle medewerkers zonder tussenkomst van de telefoniste.

Na openingstijden informatie verstrekken:
Op eenvoudige wijze kan standaardinformatie in gesproken vorm worden weergegeven voor bellers die vanuit de hele wereld bellen op tijdstippen waarop niet iedereen aanwezig is.

Vaste klanten en leveranciers een voicemailbox bieden:
Op zeer eenvoudige wijze is het zelfs mogelijk iedere vaste klant of leverancier een eigen voice-mailbox te geven op het voiceprocessingsysteem. Op deze wijze kunnen ze ook onderling 24 uur per dag en 7 dagen in de week berichten versturen en opvragen.
LIJO Telecommunication

Facebook en Twitter

Volg ons nu ook op Facebook en Twitter!

https://www.facebook.com/pages/Lijo-Security/1509481359329637

https://twitter.com/LijoSecurity