LIJO Telecommunication LIJO Telecommunication

Lijo Security

Kellensedwarsweg 5
4004 JC in Tiel

Tel. (0344) 60 30 02
Fax (0344) 60 16 79

Email info@lijo.nl

TelecommunicatieVoIP

Wat is Voice-over-IP?

Voice-over-IP, vaak afgekort als VoIP, maakt het mogelijk om telefoongesprekken te voeren over het internet protocol (IP), het bedrijfsnetwerk (LAN) of een ander IP netwerk. IP telefonie is pakketgeschakeld, zoals de meeste datacommunicatie netwerken. De spraak wordt opgedeeld in allemaal kleine datapakketjes die over een IP netwerk worden verzonden. Bij de ontvanger worden deze pakketjes weer omgezet in spraak. Door deze techniek kan efficiënter gebruik worden gemaakt van de capaciteit van het netwerk.

Waarom kiezen voor IP telefonie?

IP telefonie biedt een groot aantal voordelen. Voordelen die flexibiliteit opleveren, kosten besparen en die gemak en toegevoegde waarde bieden. Spraak (telefonie) over het datanetwerk vervoeren heeft duidelijke voordelen. Een geïntegreerde infrastructuur levert kostenbesparingen op, vereenvoudigt het beheer en biedt vele nieuwe mogelijkheden, waaronder:

Kosten; Voor spraak is geen aparte, vaak dure, verbinding meer nodig, men kan volstaan met de bestaande dataverbinding. Bellen tussen de locaties wordt op deze manier gratis!

Flexibiliteit; gebruikers kunnen op elke gewenste werkplek inloggen en hebben vervolgens hun eigen telefoonnummer ter beschikking.

Integratie; Integratie van telefonie met de computers wordt een stuk eenvoudiger. Integratie met databases, CRM, ERP of andere applicaties wordt echt mogelijk. Uw medewerkers kunnen bijvoorbeeld bij aanname van de telefoon gelijk de klantgegevens op het scherm krijgen.

Ontsluiten kleine locaties; IP telefonie is uitermate geschikt voor flex- en thuiswerkplekken of het ontsluiten van locaties met een klein aantal werkplekken.
LIJO Telecommunication

Facebook en Twitter

Volg ons nu ook op Facebook en Twitter!

https://www.facebook.com/pages/Lijo-Security/1509481359329637

https://twitter.com/LijoSecurity