zorgcentrum-lingehof-te-beesd-1

Zorgcentra Lingehof en Vrijthof

Na het aanleggen van het inbraaksignaleringssysteem in het activiteitencentrum van Zorgcentrum Vrijthof te Tiel vorig jaar, hebben we wederom een opdracht uitgevoerd voor Stichting Zorgcentra Rivierenland.

Zorgcentrum Lingehof te Beesd heeft de afgelopen paar maanden last gehad van een aantal incidenten met mensen die ’s avonds ongewenst aanwezig waren in het zorgcentrum. Om dit in de toekomst te voorkomen hebben wij, zowel binnen als buiten het zorgcentrum, camera’s geïnstalleerd gericht op alle mogelijke in- en uitgangen.

Daarnaast hebben wij technische maatregelen getroffen op alle mogelijke in- en uitgangen die ’s avonds en ’s nachts aan de zusters een signaal geven op het moment dat één van de deuren geopend wordt.

In Zorgcentrum Vrijthof hebben wij enkele camera’s geplaatst in de sluis tussen de Appelhof, Perehof, Kersehof en Morellehof. De camera’s zijn bedoeld om de sluis te kunnen zien op het moment dat er iemand aanbelt. Op deze manier kan de verpleging in de gaten houden dat er bezoekers in komen, maar geen patiënten uit gaan.

Terug naar het overzicht
toegangs-installaties3
assorti3
brandinstallaties3
brandmelder3